Cumi nuku

December 13-a nem csak azért volt nagy nap, mert megérkezett a várva várt kocsi, hanem mert Vince eldobta a cumijait. És úgy tűnik, hogy örökre!
Nem volt egyszerű menet. Már évek óta mondtuk neki, hogy csak a bölcsisek cumiznak, de hajthatatlan volt. Rosszabb napokon szinte végig a szájában lógott, aludni mással nem is volt hajlandó. Az óvoda ugyan egy picit javított a helyzeten, mert ott a nagyok cikizték a cumival a kicsiket, de otthon minden maradt a régiben. Természetesen a mi szavunk nem számít annyit, mint pár öt-hat éves csoporttársé. Aztán valami csoda folytán pár hete elkezdte mondani, hogy azon a szerdán oda fogja adni a cumit a kukásoknak. Persze hittük is, meg nem is, de láss csodát, tényleg odaadta nekik, ráadásul mindenféle hiszti nélkül. Azóta már pár nap el is telt, és ugyan párszor emlegeti a cumit, de már azt is hozzátette, hogyha a cumi és az édesség között kéne választania, akkor az édességet választaná. Úgy tűnik végleg lejött a szerről :) .

Megy a kukába
Megy a kukába

A kukások nagyon aranyosak voltak, megköszönték a csomagot, és gondosan eltették. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>