Szegény madár II.

Pár hónapja írtam egy szegény énekes rigóról, aki szemünk láttára vetett véget életének egy ablaknak repülve. Sajnos, úgy látszik nem tanult az esetből a madártársadalom. Pár héttel az előbbi eset után egy csúszka zuhant le mellettünk ebéd közben, egy nagy koppanás után. Láthatóan nem volt magánál, csak feküdt a parkettán, pihegett és kereste a gondolatait, mint aki Tysonnal bunyózott tíz menetet.

Földön csúszka
Földön csúszka

És ezzel még nincs vége. Nemrég Annamari lemosta az ablakokat, ami után egy szemtelen galamb (?) rögtön össze is piszkolta. Ha szerencséje volt, akkor még össze tudta szedni magát, mielőtt Spencer, a szomszéd macska szedte volna össze. Mindenesetre szétszórt tollak nem voltak a földön.

lenyomat
A szárny állásából ítélve legalább fékezett

És nem, nem kell beszólni, nálunk tényleg ilyen, ha tiszta az ablak. Csak rossz szögből lett fényképezve, egyébként simán kilátni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>