Céges Opel

Még januárban írtam, hogy a cégem meglepett egy autóval. Eleinte ugyan egy Opel Insigniáról szólt a fáma, de végül egy bérelt VW lett belőle. Pár hete érkezett el a gumicsere ideje, és a téli gumik helyett inkább egy másik, már nyári gumival felszerelt kocsit adtak. Ráadásul közeledünk az Insigniához, ez az új már legalább egy Opel. Egy majdnem vadiúj kombi Astra, ahogy képen is látszik. Az előző Golf sem volt túl régi, kb. 3 hónap után kaptam meg, de ebben a kocsiban konkrétan 800 km volt. Annyi baj legyen.
Két gyerekkel természetesen sokkal praktikusabb a nagy csomagtér, és a rádió is sokkal jobban szól, viszont szegény autóból kifelejtették a motort. Akármit csinálok, nem gyorsul. Utoljára apám Wartburgjában volt hasonló érzésem. A lámpáknál is rendszeresen azokkal a benzinspóroló taxisokkal versenyzek, akik kettesből indulnak, és aztán rögtön ötösbe gangolnak, és sajnos nem is mindig nyerek ellenük. Sebaj, gondolná az ember, hogy cserébe jó a fogyasztás, de nem az. Viszont dicséretes, hogy a lassan megszerzett tempót magától őrzi a kocsi, mivel van benne tempomat.
Egyelőre itt tartunk az ismerkedésben, most jön a nyári strandszezon, remélem összehaverkodunk. Az M7-esen úgysem lehet majd száguldozni, lassan menni meg hibátlanul tud.

astra
Opel, sose kop el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>