VB14 félidő

Sziasztok Focisták!
Elérkeztünk a VB félidejéhez, a 64 meccsből lejátszottak a csapatok 48-at, és a 757,42 megszerezhető pontból 480-ra már megkaptunk a megérdemelt osztályzatunkat.  Hogy igazam legyen a félidővel, a csapatok fele már tényleg hazament. Gratulálok Bercinek az ideiglenes első helyhez, nagyon ügyes volt, nem tudtam rájönni, hogy miként csal :-) . Csak így tovább!

A focis múlt kötelez
A focis múlt kötelez. Álló sor közepét nézzétek

A legnagyobb matekosok már nyilván rájöttek a megszerezhető pontok számából, hogy miként fog alakulni a kieséses meccsek pontozása. A nyolc közé jutásos meccseknek 1,4142-es szorzója lesz (gyök kettő), a negyeddöntőknek 1,732 (gyök három), az elődöntőké 2,0 (gyök kettő négyzet), a harmadik helyezéses meccsé 2,5 (három mínusz egy kicsi), míg a döntőé háromszoros pontot ér. Most is, mint legutóbb, a meccs tizenegyes rúgások nélküli végeredményét kell megtippelni, ami 90, esetleg 120 perc után alakul ki. Tehát van értelme döntetlent írni. És hiába találtad el a továbbjutót, ha tizenegyes rúgások döntenek, akkor bizony a döntetlen fog több pontot érni.
Hajrá mókusok, én egy 2-1-el meg is nyitottam a hosszú finist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>