Foci VB 2014

Sziasztok Zsebik!
Két hét sem maradt a legújabb játékunk rajtjáig, ugyanis június 12-én a Brazil – Horvát meccsel elkezdődik a foci vb! Hurrá, hurrá! Természetesen készültem, és már le is adhatjátok a tippjeiteket, ha oldalt vagy alul, esetleg felül megtaláljátok a Foci VB 2014-es linket. Ez a haszna a szuper mobilos-tabletes-pc-s dizájnnak, már lövésem sincs, hogy mikor hova kerül bármi. Hogy le tudjátok adni a tippjeiteket, most is be kell jelentkezni a zsebire. Ha esetleg elfelejtetted a jelszavadat, vagy még nem regisztráltál, akkor vagy írjál nekem, vagy az oldalon logikusan kattintgatva segíts magadon.
A verseny szabályai hasonlóak lesznek a legutóbbi Eb-hez, a pontos végeredményt kell eltalálni, az 10 pontot ér, ha totál mellélőttél az 0, ha a nyertes-t vagy döntetlent találod el, akkor az 5 pont. 1 darab bónusz pont jár a helyes gólkülönbségért, és azért is, ha az egyik csapat lőtt góljainak számát jól tippeled. (Figyelem, így a döntetlen 5+1 = 6 pontot fog érni! Muszáj volt leírnom, mert már láttam magam előtt a reklamáló levelek tömkelegét.) A kiesésen körben újra többet fognak érni a meccsek, de hogy pontosan mennyivel, arra még alszom párat. Most sem ígérem, hogy nem változik menet közben a pontozás, viszont igyekezni fogok csak olyat csinálni, ami igazságosabbá teszi a versenyt. (Ugye szerintetek is igazságos 10 pont előnyt adni a rendszergazdának?)
Természetesen a nyereményről sem maradhat el, 2 (azaz kettő) darab nem alkoholmentes, és extra ízesítés nélküli dobozos sört tudok felajánlani.

A legutóbbi bajnok az ünneplés közepén:

Na ki a király? Ő (volt) a király!
Na ki a király? Ő (volt) a király!

És ki lesz az idei győztes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>