Nem nyert

Születésnapomra Tomitól egy egész kartonnyi sport szeletet kaptam ajándékba. Nagyon megörültem neki, mert nemcsak finom, de nyereményjáték is járt hozzá. Kódokat kellett feltölteni, és azzal lehetett laptopot vagy tabletet nyerni. Egy ideje már nézegetem a tableteket, szerintem a következő 2-3 évben el is fogok jutni arra a szintre, hogy vegyek egyet, de egyelőre még nem vagyok 100%-ig meggyőződve, hogy a laptopnál, vagy az asztali gépnél jobbnak találnám, jobban szeretném. Ezért arra gondoltam, hogy sokkal költséghatékonyabb lenne megnyerni! Hát nem sikerült. Pedig beleadtam apait-anyait, a március végi határidőig megettem az összeset (szinte egyedül), és lelkesen töltögettem fel a kódokat.

sportszelet
Irodai fiókom

A papír alapján minden 4. csokival lehet nyerni egy újabbat. Nekem még ez sem jött össze, mert 60-ból csak 13 volt nyertes, a maradék 47 nem nyert.  A tableteknek meg a közelébe sem jutottam. Sebaj, majd legközelebb.
Köszi Tomi még egyszer, a számlát a fogorvostól majd küldöm.

Ui: Azóta bedobtam lottót is. Múlt héten semmi nem sikerült, de ezen a héten volt egy 1-esem! Szerencse fia vagyok.

2 thoughts on “Nem nyert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>