Gimp könyv

Ajánlom mindenki figyelmetekbe a GIMP-et, ami egy ingyenes photoshop. Szinte mindent meg lehet vele csinálni, amire egy halandónak szüksége lehet digitális képszerkesztés témakörben. És itt nem az átméretezés vagy vágás bonyolultságú dolgokra gondolok, hanem fényképet javítani, élesíteni, kiemelni, elmosni, átszínezni, elforgatni, pattanást eltüntetni, fejet kicserélni, anim gif-et szeretnél csinálni… Ha nem akarsz vagy tudsz nagyon sok tízezer forintot kiadni egy szoftverre (lopni meg még kevésbé), akkor a GIMP-et neked találták ki! Sőt, én is ezt használom a zsebis képeknél. Biztos vagyok benne, hogy felkeltettem az érdeklődésedet, és mire ide értél az olvasásban, már el is kezdted a letöltését. És ha a használatához szeretnél egy jó magyar nyelvű könyvet, akkor ez is lesz nemsokára, benne olyan csodálatos képekkel, mint ez itt lent.

Na ki van a képen? Na ki?
Na ki van a képen? Na ki?

A könyvet Dinó írja, aki a képet is készítette, és hamarosan letölthető lesz. Ingyenesen, ahogy egy ingyenes szoftverhez illik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>