38

Ez már nem tréfa, majdnem 40!
Az utóbbi időben páran meglepődtek, amikor megtudták valós koromat. Szerencsére fiatalabbnak néztek. Ugyan nem kértétek, de most adok pár jó tanácsot, hogy miként maradjunk fiatalosak. Fogadjátok szeretettel egy olyantól, aki már több mint tíz éve a szépségiparban dolgozik:

  • pattanás – Ez nagyon fontos, sokat dob az emberen. Pár pattanással az arcon sokkal könnyebb beleolvadni bármelyik pesti romkocsma egyetemi törzsközönségébe, és akkor már, főleg pár sör után, a saját korosztályuknak hisznek.
  • hátizsák – Fiatalok hátizsákot hordanak, középkorúak táskát, öregek meg kerekes banya tankot. Ennyi.
  • jól megválasztott frizura – Senki nem tagadja, hogy egy szép frizura fiatalítja az embert. Na de ha ez a frizura állandóan karbantartott és reklámba illően selymes, fényes, korpamentes, akkor szép lassan mindenki hozzászokik. Adjunk lehetőséget, hogy rácsodálkozzanak az időnkénti megfiatalodásunkra. Vágassunk hajat ritkán! (Mosni néha szabad)
  • vicces póló – Ez is a gimire, egyetemi évekre emlékeztet mindenkit. Az sem baj, ha kicsit kopottas.
Szinte ma készült
Akár ma is készülhetett volna

5 thoughts on “38

  1. Anyám kommentje (emailben küldte, de nagyon ide kívánkozik):
    A kép meg nagyon megy a szöveghez, olyan hetykén, büszkén nézel “Na itt vagyok Én!”. Azt meg csak én tudom, hogy alig látsz ki a náthából, a szád meg azért van zárva, mert elől nagy lyuk éktelenkedik a fogaid között. A lyuk úgy jött létre, hogy Karácsonytól Szilveszterig leetted az összes szaloncukrot a fenyőfáról!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>