Ünnepi mészárlás

Kellemes ünnepeket mindenkinek, blablabla, meg minden hasonló, amit ilyenkor írni szoktak.
Letudtuk a kari első napját, volt nagy ajándékozás, a kölykök örültek a játékoknak, pedig igyekeztünk nem elárasztani őket. Vince most már ki tudta venni a részét a készülődésből, készített a nagyinak rajzot, és sütött mézeskalácsot is. Elvileg el akartuk ajándékozni a sütit, de ő inkább egyéni módon pusztította őket. Általában az első harapás után jön rá, hogy nem is igazán szereti. De azért próbálkozott.

Az áldozatok
Az áldozatok

Ajándékomról: kaptam egy “új” hátizsákot. Pár napja Vincének sikerült akkorát hánynia a kocsiban, hogy eltalálta a gyerekülést, a hátsó ülést, a kocsi padlót, fröccsent az ajtókra, persze az anya is olyan lett, és telibe kapta a lábánál tárolt hátizsákomat is. Két napig takarítottuk, de most van egy szuper tiszta új hátizsákom. Sokáig nem tudtam mit szeretnék ajándékba kapni, de már biztos vagyok. Autós légfrissítőt.

Frissítés!
Bebizonyosodott, hogy Jézuska olvassa a Zsebit.

legfrissito

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>