Babakocsi #5

Jó pár hónapja történt, hogy sikerült megszereznünk az ötödik babakocsinkat, de csak mostanra sikerült annyira megemésztenem a dolgot, hogy írni is tudjak róla. Akkor lássuk is a kínálatot:

  • #1 Chicco Travel System Trio valami

Kölcsönbe kaptuk. Előnye, hogy teljes szett, van hozzá bébihordozó és mózes, így az első pár hónapban gyakran használjuk, használtuk.
Hátránya, hogy nehéz emelni (lépcsőház, bkv, …) és tolni, egy behemót.

  • #2 ABC design valami, sport babakocsi

Kölcsönbe kaptuk valakitől, akik kölcsönbe kapták valakiktől. Előnye, hogy kicsire összehajtható és viszonylag könnyű. Sajnos ezt sem olyan könnyű tolni, kicsi a kereke, nehezen megy át nagyobb akadályon, és nem dönthető teljesen vízszintesbe. Ha egyszerre két egyszemélyes babakocsival megyünk játszira, akkor még ma is használjuk.

  • #3 ABC design babakocsi

Ez volt az első kocsi, amit vettünk. Egész jól használható lett volna, de mivel csak egy kereke van elöl, nehéz vele fordulni, egy kézzel tolni meg pláne (bár nekem sikerült), és elég gyakran húz valamelyik irányba. Minél nehezebb a kölyök, annál jobban húz. Egy csuklóerősítő. Sokat használtuk, de már eladtuk.

  •  #4 Maclaren sport

Igazi sportkocsi Angliából (Ebay-ről rendelve). Könnyű cipelni és tolni, akár egy kézzel is. Bármin átmegy, és majdnem vízszintesre is dönthető, igazi családi liebling. Sajnos csak egyszemélyes.

  • #5 Cosatto dupla öröm

Ezt is használtan vettük. Nehéz emelni, szenvedés tolni (főleg ha Vince is beleül), de befér a liftünkbe (komoly szempont, sok babakocsi ezen vérzik el!) és két gyereket is elszállít.

És végezetül a garázs…


2 thoughts on “Babakocsi #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>