Nagyon okos Tv

Pár napja ujjongva írtam, hogy lett vezetékes internetem és iptv-m. Egyes jó szemű látogatónak, aki egyben az ürömi zsebi rajongói klub vezéralakja, feltűnt, hogy új tv is lett. Igen, tavaly karácsony előtt pár nappal vettük, szép, színes, vékony, okos, internetezős, falra szerelhető, grátisz fitnesz videós, 40 colos, ami 101 cm-es, nem 3d-s, de fogja a baba tv-t, Samsung márkájú, UE40ES5500 típusú lcd led tv. A régi 3d (katódsugárcsöves) tv meg ment anyámhoz.
Mostanában már mindenkinek mondom, hogy a legújabb tv-k igazándiból csak egy mezei számítógépek egy nagy monitorral egybeépítve, de az még engem is meglepett, hogy a tv az interneten keresztül frissítette önmagát, majd újraindult, pont mint a windows. Ha nagyon vagány lennék és a garanciát is szeretném elveszíteni, akkor be is telnetelhetnék a tv-re, mert itt (http://www.samygo.tv/) még ehhez is adnak tanácsot. Akinek ötlete sincs, hogy mi az a telnet, azoknak mondom, hogy az az a fekete ablak fehér betűkkel, ahonnan a Nasa-hoz, meg egyéb helyekre be szoktak törni. És ha kijönne az FBI, mondhatnám, hogy azt sem tudom miről beszélnek, kérdezzék a tv-m, ő az okos.

A tv frissíti magát a neten keresztül. Na jó, nem ez életem képe, de a lényeg látszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>