Pilisi túranap

Pisti az új Hocsi!
A szombat délelőtti edzés keretében az intersport túranapon vettünk részt. Csillaghegyről indulva futottunk fel pár hegyre, hogy aztán bő 17 km megtétele után újra Csillaghegyre érkezzünk. A “versenyt” három távon rendezték meg. Pisti, Ádi, Czalbi a középtávra neveztek, Krisz a meghosszabbított, míg én a könnyített középre. Krisz úgy eltévedt, hogy azt sem tudta merre van az arra (Gott sei Dank egy szőke hölgy társaságában), én pedig kihagytam egy aprócska dombocskát. Hasonlóan a Balaton felvidéki bringatúrához, most is láttunk őzikét, ellenben ez alkalommal a vaddisznók elkerültek minket. Ez utóbbi talán kevésbé fáj.
A nap szenzációja Pisti összeomlása, aki  az utolsó lejtőn – ami kb 5 kilóméter hosszú volt – megadta magát, és bő egy perces késéssel érkezett a célba. Ezzel elnyerte Czalbitól a Hocsi  (HOsszútávú CSÍra) vándorkupát. De még így is sikerült háromnegyed órával megelőznie Kriszt, aki bolyongásával 6 km-t rátett az egyébként sem rövid távra.
Gratula minden résztvevőnek, jók voltunk!

Az én túraútvonalam:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>