Dől a lé!

Jó pár hónapja feltöltöttem egy-két régi kajakos videót a youtube-ra. (Biztos emlékeztek rá, mert nyilván megnéztétek őket!) Aztán néhány napja Krisz megosztotta az egyiket a facebook-on, ami akkora siker lett (400 klikk), hogy ez már a google vezérigazgatóinak is feltűnt, és személyesen  gratuláltak email-ben, valamint arra célozgattak, hogy szerény profitjukat megosztanák velem. A számlaszámom már megadtam, most csendben várom az elöl kis szám aztán sok nullás utalást. Ha megérkezik, nektek is tuti fel fog tűnni, mert Szabika el fog tűnni.

Kedves hocsi76!

Úgy látjuk, az egyik videód egyre népszerűbb a YouTube-on. Örülünk, ha felhasználóink sikeresek, ezért szeretnénk felajánlani a lehetőséget, amellyel videódat bevételszerzésre használhatod fel.

Ehhez először is állítsd be a fiókodat bevételszerzésre a Fiókbeállítások lapon, majd állítsd be bevételszerzésre az erre alkalmas videóidat a Videokezelő lapon.

Jó szórakozást, és sok szerencsét kíván:

A YouTube csapata

És hogy hamarabb dőljön a lé, itt a világsikerű videónk második része. Ez sok folytatással ellentétben lazán hozza az első színvonalát, és helyenként még übereli is azt. Nemcsak szépek, de gyorsak is vagyunk. Lássatok csodát:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>