Czalbi az új Hocsi!

Huhúúúú, mekkora szombat volt, és huhúúú, mekkora bringázás!
Köszönet Tominak a szállásért és a hambiért, Pistinek a túraútvonalért (még ha egy picit sokat nézett is ki belőlünk), Dénesnek a dizsitúra erőltetéséért, Szegának, hogy kihagyott egy babaúszást, Czalbinak, hogy vállalta az edzetlen horgász szerepét (akire állandóan várni kell), és jómagamnak a fényképekért. Mindenki tette a dolgát ebben a jól összeszokott csapatban.

Klikk a részletekért

A nap meglepetése Czalbi nevéhez fűződik, aki ugyan tiszteletre méltóan próbálkozott, de mégis elnyerte a főhorgász címet (tőlem, és ilyen teljesítménnyel talán örökre). Mikor már mindenki lezuhanyzott és megfésülködött, akkor felhívtuk telefonon, és elmentünk érte kocsival. Persze volt kifogás, hogy eltévedt (hahaha). Egyébként úgy láttam, hogy Köveskálon tört meg, amikor a pincér az éhségtől kopogó szemeibe azt mondta, hogy a babos mangalicagulyást két decis csészében tálalják.
Mentségére szóljon, hogy este a Macho Pubban már régi hírnevéhez méltóan járt a lába és a másnapi rántottája is isteni volt.

Klikk a képre a teljes albumhoz
Klikk a képre a teljes albumhoz

Mikor lesz a következő??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>