Újra él a Zsebi Totó!

Gratulálok mindenkinek, sikerült kibekkelnünk az elmúlt két évet, és újra játszhatunk tipp-mixeset! Jelen pillanattól kezdve él a foci EB-s oldal (az oldalsó menüben keressétek a linkeket), és várom a véleményeteket, hogy például Lengyelország vagy Görögország nyeri meg a nyitó meccset. Nem egy nagy rangadó, de bemelegítésnek ez is jó lesz. Hogy le tudjátok adni a tippjeiteket, most is be kell jelentkezni a zsebire. Ha esetleg elfelejtetted a jelszavadat, vagy még nincs felhasználóneved, akkor vagy írjál nekem, vagy az oldalon logikusan kattintgatva segíts magadon. Én ez utóbbit ajánlom, mert akár két pont levonással is kezdhet, aki sokat zargat feleslegesen :-).
A pontozás egyelőre marad a már VB-ről megismert: teli találatért 10 pont jár, nagy homályért nulla, ha meg a nyertest eltaláltad, akkor a kettő között valamennyi (erre már nem emlékszem pontosan). Ami még közös a VB-vel, hogy most sem garantálom, hogy nem változik meg a pontozás menet közben. De ez ne aggasszon titeket, csak próbáljátok eltalálni a pontos végeredményt, szinte biztosan az fogja érni a legtöbb pontot. És idén is lesz főnyeremény: egy doboz vagy korsó sör.
Talán feltűnhetett, hogy egy picit megváltozott az oldal kinézete. A régi designt ugyan nagyon feldobta a fürdőruhás képem, de valamilyen oknál fogva az baromi lassú volt. Ez a mostani érezhetően gyorsabb, és az utolsó pillanatban megváltoztatott tippekhez ez nélkülözhetetlen. Remélhetőleg a sebesség kárpótol majd a kidolgozott felső testem hiányáért.

Hajrá Mindenki, küldjétek a tippeket!

A Szervező Bizottság

Egy kis kedv csinálóként itt a pillanat, amikor legutóbbi nyertesünk megtudta, hogy döntőre leadott helyes tippjével elvitte a fődíjat. Picit megrészegült a nagy örömtől, és az élősködő haverok is ott teremtek, hogy a dicsfényben sütkérezzenek.

Na ki a király?
Na ki a király?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>