Tóparti Viki

Nagy gratula Vikinek, aki idén a csapatból egyedül teljesítette a Tóparti Futóparti távját, és körbekocogta a Velencei tavat. Aki esetleg nem tudná, ez 28 kőkemény kilométert jelent egy kisebb dombbal a közepén. Az útvonal sokat szépült az elmúlt évekhez képest, most már szinte végig ki van építve a kerékpárút, ami erdőn mezőn keresztül visz körbe távol a kocsiktól. Ahol meg nincs kerékpárút, ott a főút menti talponállók segítenek átlendülni a holtponton. Nem egy futó állt a Piedone kocsmája előtt egy sörrel a kézben, a többi sporttársnak szurkolva. Igen, a futás csapatsport!
A tél folyamán elég sok kislány bejelentkezett a versenyre, hogy aztán a komoly felkészülést elhagyva el se induljanak a távon. A szégyenlistán a következő hangemberek vannak: Kasza kislány, Antal kislány, Németh kislány, Czalbert kislány (aki szerényen Tornádóként regisztrált), Práth kislány és végül de nem utolsósorban Hódossy kislány. Az én mentségemre szóljon, hogyha akarnék ki tudnék találni valami jó kis kifogást (mint pl. a béna boka, de legalább körbetekertem, …), de nem teszem. Simán csak lusta voltam felkészülni.

Tiszta arany

Tiszta arany

A befutó pillanatai, tribün futás. Azért csak ilyen rövid, mert aztán fényképeket csináltam, amik nem lettek annyira ütősek, hogy a zsebi igen magas színvonalát megüssék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>