Hogyan ne vegyünk sisakot

Páran láttátok, hogy sikerült rácsos bukósisakot szereznem a legutóbbi hoki gálára. Nem vagyok egyszerű vásárló, általában jól megrágom a dolgokat, mielőtt döntök, már ha sikerül egyáltalán döntenem. Most is vagy 20 percig próbálgattam két sisakot, mivel a fejmértem pont az M-es és L-es határán volt. Aztán nagy nehezen az M-es mellett döntöttem, mert az passzentosabb volt, picit sem lötyögött a fejemen. Épp ezért volt ért meglepetésként, mikor aznap, a meccs előtt próbáltam felvenni a csomagtartóban tárolt sisakot. Már nem volt annyira passzentos, konkrétan alig fért rám. De csak felhúztam, és nem is lett volna rossz, ha két ponton nem nyomott volna kibírhatatlanul. És nem a fejem változott meg, hanem a hidegben ment egy picit össze, vagy keményedett beton szilárdságúra a bukó. Szerencsére voltak olyan kedvesek, hogy szombaton, amikor visszamentem, kicserélték L-esre, de már azzal is sikerült reprodukálnom, hogy a boltban lötyögősre állított sisak hideg hatására otthon nyomott. De ne izguljatok, ezen még van hely állítani, ez biztos jó lesz. Ha nem, a fejemet fogom hőre tágulóra cseréltetni.

 

Paraszt

 

Egyébként a Marczi skateben vásároltam, és mivel kicserélték (nem lett volna kötelező), ezért (is) ajánlom őket. Az eladó ráadásul egy John McEnroe hasonmás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>