Rövidhírek

Utóbbi időben részben a kölyök, részben a sok munka miatt nem nagyon volt időm a zsebit szerkesztgetni, de most azért összegyűjtöttem pár rövidhírt az elmúlt napokból.

  • Múlt hétvégén megejtettük az első közös nyaralást a gyerekkel, egy hosszú hétvégét töltöttünk a Balatonnál. Remek idő volt, igazi vénasszonyos. És hogy ez a mondás mennyire igaz, azt hétfőn meg is tapasztalhattuk. Rajtunk, és a vízimentő srácon kívül senki nem volt nyugdíjkorhatár alatt.
60 alatt a strandra behajtani tilos
  • Ha már a vízimentő srác szóba került, akkor érdemes megemlíteni, hogy nagyon remek vízi foglalkozást tartott nekünk vasárnap strand zárása előtt. Ugyan a szervezésért nem őt illeti meg a dicséret, hanem egy helyi bajusz bát, aki úgy érezte, hogy egy hullában akadt meg a lába. A sikoltozásra a fél strand bemasírozott a vízbe segíteni (ezért vállveregetés jár mindenkinek), és kb. húsz percen keresztül kézen fogva járkáltunk fel-alá ott, ahol a “hulla” úszkálhatott. Igazi csapatépítéses hangulat volt,a nyári szezonban minden turnuskezdéskor kéne egy ilyet tartani. Az akció sikerrel zárult, megmentettünk másfél pet palackot. Hullának nyoma sem volt. Mondjuk az már rögtön az elején gyanús volt, hogy arra a kérdésre, hogy “Hol merült el, kit keressünk?” azt válaszolták a riasztók, hogy “Senki nem tűnt el”. Ettől függetlenül a vízimentő gyerek megtartotta a foglalkozást.
  • A Greenpeace edzést tartott az újpesti öbölben. Fejjel lefelé kifüggesztettek az öböl bejárata fölötti hídra egy molinót, amin németül tiltakoztak az olasz miniszterelnök atomerőműs tervei ellen. Istenem, milyen szép is a globalizáció… Gondolkoztunk, hogy a teljes élethűség kedvéért kihívjuk rájuk a rendőröket, hogy a arccal a betonon fekvést és a bilincsben elhurcolást is gyakorolni tudják.

 

Ez került ki a hídra, itt helyesen függesztve.
  • Ádik nem kakilnak minden nap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>