Az első két hét

Már eltelt pár nap mióta hazahoztuk Vincét a kórházból, így talán már van értelme egy kis összegzést írni az első hetek tapasztalatairól. Az első és legfontosabb, hogy úgy tűnik minden rendben van. Vince nagyon aranyos, rendesen eszik, és kezdünk beállni egy napi ritmusra, amiből remélem nem fog minden másnap kizökkenni. E szerint éjszaka szépen alszik, maximum 1-2-szer ébred fel egy rövid kajcsira, cserébe nappal szórakoztat minket kis százalékban evéssel, nézelődéssel, nagyobb részt sírással. De nem aggódunk, sírni mindenkinek kell, és már rájöttünk, hogy csak annyit akar elérni, hogy Anya ölében legyen. Bármilyen nagynak tűnik is a baj, Anyánál fél perc alatt álomba szenderül. Persze én is próbálkozom serényen, de nálam leginkább a sírástól kimerülve szokott elhallgatni.
Eközben egy érdekes, és fájdalmas dolog tűnt fel nekem. Vince nagyon szereti, ha egy nagy fitneszlabdán ülve, karban tartva és közben fel-le ringatózva próbálom csitítani. Addig nincs gond, hogy ez jótékony hatással van a bicepszemre, érzem már fejlődtem egy kicsit. Viszont pár perc után úgy érzem, hogy a hátam leszakad. Középtájt, a gerinc mentén minden izom ég, sajog. Komolyan mondom, mostantól minden tiszteletem a nagy mellű nőké, nem gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó dolog ez. Mondjuk ha jobban belegondolok, eddig is nagy volt a tisztelet :) .

Nem cserélnék vele!

One thought on “Az első két hét

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>