Ádám

Viki, ez szép volt Tőled! Ma délután fél 3-kor megszületett Németh Vince Ádám, a tervezettnél korábban, de egészségesen, majd 3 kilóval, és 53 centivel. Gratulálunk!

Pisti ez nem volt szép Tőled! Gondoltam, hogy mindent megtesztek, hogy ti lehessetek a Vincéék, de azt nem néztem ki belőled, hogy csak ezért direkt hetekkel korábban szültök. Szerencsére résen voltunk, mert ha csak 1 napot is késtünk volna a tervezett időponthoz képest, akkor elhappolhattátok volna a nevünket. Ez igazán gonosz dolog. :evil:
Ráadásul csak alig több mint egy hétig lehettem a legfiatalabb kispapa. :sad:

Sikerült egy képet szereznem a kicsiről. Igazán szar minőségű a kép, a jetiről élesebbeket szoktak csinálni. Pisti, kéne egy jó gép neked! pl egy Nikon.

Érdekes infót tudtam meg tegnap. Ádi Mexikóban fogant, ezért az Ádám csak a hétköznap használatos neve (mint pl. Ronaldinho vagy Kaká), a hivatalos, anyakönyveztetett név a következő: Németh Carlos Alberto Del Castillo Cabeza De Vaca Nonvince Ádám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>