Szülőcsomag

Most, hogy vészesen közeledik a nagy nap, elkezdtük mi is bepakolni a csomagot, amivel be kell majd sietnünk a kórházba. Szerencsére tegnap voltunk szülésfelkészítő tanfolyamon, ahol pontosan elmondták mit kell vinni, és egyálatán a szülés hogyan fog zajlani. Itt megtudtuk, hogyha megjönnek az első fájások, akkor nem kell azonnal berohanni a kórházba, elég csak a szülésznőt felhívni, el lehet menni zuhanyozni, és a kismama nyugodtan készíthet akár egy-két szendvicset is. Bent a kórházban ez még nagyon jól fog jönni, amikor a sok órás vajúdás alatt az ember megéhezik. Azért hozzátették, hogy valószínüleg a kismamának nem lesz kedve egy nagy adag majonézes-sonkás-sajtos-paradicsomos szendóhoz, de az apuka nagyon fog neki örülni.  Szívemből szóltak, már ezért megérte elmenni a kurzusra!
Úgy érzem picit továbbfejleszthető a sima szendós ötletet, mi már be is pakoltunk a szülőfrigóba.

szülőcsomag

4 thoughts on “Szülőcsomag

 1. Bízom benne, hogy ez a rengeteg sör nem fogy el, mert nem lesz ideje…
  Ugyeee?

  Amit elfelejtettél említeni az az, hogy a szülésznő egy MARATON LEFUTÁSÁHOZ hasonlította a természetes úton zajló szülést. Tehát én most erre készülök és ha “lefutottam”, akkora arcom lesz mint neked (és maratonfutott haverjaidnak…)!

  Annamari

 2. nem lesz az olyan gyors ;-D
  (egy maraton csak 4 óra, persze ismerünk olyanokat is, akiknek tovább tart…)
  (vicctől függetlenül azért nagyon drukkolunk, hogy beelőzzétek a leggyorsabbakat, 2:03:59!)

 3. Ezt a szülőscsomagot ha Jancsi meglátja, azonnal belémrak egy újabb gyereket!!!! Remélem őszig nem látja meg:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>