Hocsi Lee

A napokban elugrottunk az ikejába venni valami apróságot, és ha már ott voltunk, ettünk is. Békésen álltunk a sorban a pénztár előtt, amikor az bedöglött. Szerencsére gyorsan odaült valaki a másik pénztárhoz, és mondta, hogy itt is lehet fizetni. Mögülünk egy randa kövér nő előrefurakodott, hogy először fizethessen. Nyilván illedelmesen hátrébb toltam a tálcáját, beengedtem magunk elé azokat, akik addig is előttünk voltak, és morogtam, hogy hogyan lehet valaki ilyen tolakvó. A nő meg nyilván azon duzzogott, hogy miért tologatom a tálcáját. Ezzel így nem is lett volna baj, mígnem Annamari hasára nézve meg nem jegyezte, hogy remélem jobban fogják nevelni a gyereküket. Agyam eldurrant (ismerhettek), és visszavágtam neki, hogy “én magát mindjárt fejbe rúgom”.
Hogy ezt miért írtam le? Csak tanulságként, hogy Töki még meg sem született, de máris kihozza az emberből az állatot. Így szóljon be a kölökre bárki is! :-)

Egyébként a banya olyan kövér volt, hogy ha kétig nem evett volna, akkor sem lett volna semmi baja (jót is tett volna neki), viszont mégis képes volt bunkó módon tolakodni, hogy fél perccel hamarabb ehessen.

2 thoughts on “Hocsi Lee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>