35

Igen, igen, eltelt egy újabb év. Köszönöm a jókívánságokat, és a nagy ajándékot is, a Hocsi névre keresztelt hajócskát. Tudom még nem adtátok oda, de még nincs vége a napnak sem. Vagy esetleg még felújítjátok, szerelitek bele a wifit?
Így a XXI. században azért már nem olyan könnyű elrejteni egy ekkora ajándékot, főleg egy informatikus kockafej előtt.  Itt találtam rá pár nappal ezelőtt: http://www.marinetraffic.com/ais/shipdetails.aspx?MMSI=243000066 .

Mikor kapom meg a kulcsot?
Most épp itt van, az újpesti öbölben.

Ma észrevettem magamon a szenilitás első jelét. Kimentem reggel a konyhába egy kis teáért. Szokás szerint tettem bele pár kockacukrot, egy kis citromlét. És amikor már majdnem megittam az egészet, akkor jöttem rá, hogy csak a teafilter felejtettem el.  Mentségemre szóljon, hogy mojito teát iszom (ohne alkohol), aminek nagyjából semmilyen íze van. A mojitotea cukorral és citromlével erősen hasonlít egy cukros, citromos meleg vízhez.

2 thoughts on “35

  1. Hocsikám, erre most rábasztál!
    Mit kell annyit kutakodnod a neten? Ma akartuk a focin odaadni a kulcsát, de elbasztad a meglepetést.
    Mindegy, feltesszük a vaterára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>