Új focis táblázat

Kedves Focisták!

Már többen felvetettétek, hogy esetleg választhatnánk csapatokat a keddi focin, ne mindig Honvéd-KSI legyen. Ez főleg akkor jön elő, amikor az egyik csapat már hosszabb ideje csak veszít, vagy ha a KSI nem jelenik meg teljes létszámában. Jó hír, hogy ennek most már informatikai oldalról semmilyen akadálya nem lesz. Bármilyen felállásban játszunk, a rendszer képes lesz regisztrálni, és statisztikát készíteni. Megmarad a szokásos Honvéd-KSI lista is, de elrajtoltattam egy egyéni táblázatot, ahol mindenki láthatja, hogy ki hányszor nyert, vesztett és milyen a gólarány a meccsein. Külön öröm, hogy most ki fog derülni ki jár rendszeresen, és ki az aki gombot sem érdemelne!
Mivel most lett kész, csak mostantól számítom az eredményeket. A táblázatot a focis oldalon találjátok, ahol a többi erdmény is olvasható. Az idény végén pedig kiderül, ki lett az év játékosa!

Az elmúlt évek győztesei (lehettek volna):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>