Játékok

Örömhír örömhír hátán. Most éppen arról értesítenélek Titeket örömmel, hogy újabb igen hasznos funkciókkal bővült a zsebi-baba portál. Két igen látványos és élvezetes játékot pakoltam fel az oldalra, drága szabadidőmet nem sajnálva az ilyen hülyeségektől. Ezentúl nem csak informálódni (sport, időjárás, hírek) lehet idelátogatni, hanem kikapcoslódni is.
Az első játék, a vakondos nem túl bonyolult, egérrel vagy a billentyűzet numerikus részével kell a vakondokat lecsapni/megajándékozni. A vakondok egyre gyorsabban jönnek, a cél, hogy minél többet találjunk el, és ezzel nagyjából el is mondtam minden fontosat. Talán még annyit érdemes tudni, hogy a program nem jegyzi meg a legjobb eredményeket, ezért ha nem túl jó a memóriád, minden menetben a legjobb eredményedet érheted el! (Ezt a funkciót nem volt egyszerű kifejleszteni)
Másik játék a kevés szabadidővel rendelkező, logikai feladat rajongóknak készült. A feladat beírni egy sudoku-t, amit aztán a gép  megold. El kell mondjam, hogy ezt magam miatt írtam, mert ugyan meg tudom csinálni a sudokukat, viszont feleslegesen sok időt vesznek el az életemből. Ezzel a programmal most egy csomó időt spóroltam.

Kis technikai infó: Microsoft Silverlight kell a lejátszásukhoz, Linuxon nem nagyon fog működni, viszont windows-os gépeken elvileg minden gond nélkül futniuk kell.

Kellemes szórakozást, gyors kattintgatást mindenkinek!

Ez már a múlt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>