Boldog karácsonyt!

Először is Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden zsebibaba rajongónak (a többiekről most nem mondanék semmit…).
Régóta nem jelentkeztünk, ennek sok oka volt. A legfontosabb, hogy végre csökkent a világválság, és a szerkesztőség egy szerényebb jutalmat kapott, amit igyekeztünk azonnal elkölteni. Persze elsősorban magunkra, de azért a kollégának is jutott egy s más.
Szóval idén is volt zsebibabás karácsonyunk, picit nagyobb ajándékokkal, de fenyőfa nélkül. Szerettünk volna, de amikor elküldtük a Jézuskának a kívánság listát, ahelyett, hogy csöndben elkezdte volna összegyűjteni az ajándékokat, írt egy válaszlevelet. Talán az a legjobb, ha szó szerint idézzük a levelét:

“Tisztelt zsebibabák!
A kívánságaitok közül több felháborítóan környezetkárosító. Ferrari, meg Porsche kéne? Miért nem inkább egy tank, amivel rögtön ki is írthatnátok mindenkit? A fűrészes barkácskészlet meg minek? És a vízipisztoly? Már a halak sem lehetnek nyugodtak.
Erről jut eszembe, ne is álmodjatok semmilyen meglepetésről, ha halott fenyőfát látok a szobában! Cserepes fenyő esetén esetleg bemegyek, de vágott miatt évekre feketelistára fogtok kerülni!
Sok szeretettel
J”

Úgy tűnik idén greenpeace-es Jézuska jutott nekünk, meg recyclingolt csomagolópapír.

BOKAÜKI mindenkinek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>