Wellness

Múlt hétvégén Annamarival úgy döntöttünk, mivel még volt felhasználatlan üdülési csekkünk, hogy kipróbálunk egy wellness szállodát. Soha nem voltunk még csak hasonlóban sem, ezért kíváncsian vártuk milyen lesz az a röpke két és fél nap. Utólag belegondolva engem megkavarhatott a wellness és a fitnesz szavak hasonlósága, mivel valami sportos, de azért pihentető és kellemes időtöltésnek képzeltem. Akkor kezdtem érezni, hogy ez nincs teljesen így, amikor fél nap után csak két zabáláson, és egy nagy alváson voltunk túl. A vendégekre sem lehetett ráfogni, hogy marha nagy sportbolondok, a vacsihoz kb annyi cigi és alkohol fogyott, mint egy normál Dallas epizódban.
Sebaj, gondoltuk, ez még nem olyan rossz. Mi ezért igyekeztünk sporik lenni, és bringáztunk, uszogattunk, szóval mozogtunk rendesen. Aztán az utolsó este lementünk a strandra inni egy fröccsöt (ha már ez kötelező program a wellnessben), de csak egy nyitott büfét találtunk. Amiről kiderült, hogy nincs is nyitva, csak a tulaj és a barátai hallgattak zenét poharazgatás közben. Szerencsére (vagy sajnos) nagyon kedvesek voltak, még fizetni sem hagytak minket. Ráadásul amikor kiderült, hogy a tulajt is Szabolcsnak hívják, és Annamari a barátnője, akivel nagyjából 5 éve vannak együtt, akkor sajnos mindenki olyan lelkes lett, hogy elmenekülni sem tudtunk. Igaz nem is nagyon próbáltunk.
Na és most jött a wellness igazi hátulütője, amikor a szálloda hajnal 10-kor kirakott minket az utcára. Senkinek sem kívánom azt a bambulást, amit a strandon adtunk elő délutánig. Próbáltunk bringázni is, de az sem ment. Fáradtabban, és nyúzodtabban értünk haza, mint ahogy elindultunk. Senki ne menjen Wellnessbe, az maga a fertő!

Próbáltam képeket keresni, de nemcsak a fényképezőgépben, a fejemben sem maradt meg semmi használható. Azért leírom hol voltunk, mert jó szálloda, még cápa is van vacsira (komolyan).


Nagyobb térképre váltás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>