Kalandor

Kalandor vagyok. Ez tegnap kiderült. Épp a mamutban barangoltam, amikor egy lányhorda rohant meg. Nem ijedtem meg, néha megesik az ilyesmi. Hamar kiderült, hogy nem a vicces pólómra buknak, hanem a lánybúcsújuk egyik feladatára szemeltek ki. A lufis, hülyepólós lánynak (az ünnepelt) a pólójából kellett kisollóval kivágni egy kis darabot, vigyázva, hogy se a ruháját, se őt ne kaszaboljam szét. Azt a szivecskét kellett eltulajdonítanom, amelyik a lány szerint a legjobban illik rám.

Aranyosak voltak a lányok és sok boldogságot a menyasszonynak, de azért remélem az újdonsült asszonyékhoz odaköltözik az anyós (most hirtelen durvább szitok nem jut eszembe). A pólóján ott volt még a “jóképű” és a “szívtipró”. Nem tudom ezeket kinek tartogatta. Mit gondol, George Clooney a mamutba jár bevásárolni? Vagy a Dénes?

2 thoughts on “Kalandor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>