Irredenta szendvics

Hozzávalók:
Nagy Magyarország tarja
Fruzsi kenyere
Pécsi sör
Vecsési vegyes savanyúság

Szégyenszemre be kell valljam, hogy a tarját az egyik hipermarketben szereztem be, nem pedig valamelyik igaz magyar szittya boltban. Viszont öröm az ürömben, hogy ezek szerint sikeresen beépültünk ide is. Nemsokára jön az árpádsávos párizsi (sajtos), csodaszarvas kolbász, turul sonka, székely kóla és természetesen Kárpátia fog szólni bevásárlás közben, nem a buzi petcsopbojz. Nem tudom kinek az ötlete volt egy multiba beférkőzni, de az biztos, hogy brilliáns elme. Gyakorlatilag ingyen eljuttathatjuk az ősmagyar termékeket a környező országokba, és így feltűnés nélkül tudunk hatni a területrablók tudatalattijára, jelezve nekik, hogy melyik országhoz tartoznak igazándiból.
Remélem Ti is észrevettétek, hogy a husi a legapróbb részletességgel lett kidolgozva. A piros húsos területek jelzik az igaz magyarok által lakott területeket, míg a zsíros mócsingok a betolakodókat. Amint látszik Horvátországhoz került részeken nem mi voltunk többségben, de a Felvidék, Kárpátalja, Vajdaság és Erdély a miénk!
Szittya jó étvágyat!

nagy magyar szendó
nagy magyar szendó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>