Legeslegújabb pontozás

Kedves Szabályértelmezők!
Néhányan halálos fenyegetéssel egybekötött szolíd ajánlást fogalmaztatok meg arra vonatkozóan, hogy a pontozás nem pont ideális. Persze hajthatatlan vagyok, és nem engedek a nyomásnak, de azért újra változtatok egy minimálisat. Az volt a probléma, hogy a Dénes tök utolsó (ezen sajna nem segíthetek, csodákra én sem vagyok képes), és hogy előfordult, hogy az aki teljesen falsul Japán továbbjutására fogadott, több pontot kapott, mint aki Paraguayra tippelt (szám szerint 1-et és nullát). Ez nyilván azért fordulhatott elő, mert ez a meccs döntetlen lett és csak tizenegyesekkel dőlt el Paraguay javára.
Salamoni döntést hoztam. Aki ilyenkor mégiscsak eltalálta a végső továbbjutót, az 4 bónusz ponttal jutalmaztatik (plusz a aktuális szorzó). És ezt minden más esetben is kiosztatik, amikor egyébként nem találtátok el az eredményt, csak a továbbjutót. Így páran kapnak extra pontokat, Cigi, Dönci, Kém, Kaszatomi, és jééé, a Hocsi.
További módosítási igényeiteket is szívesen figyelembe veszem, keressetek nyugodtan gondjaitokkal. Panaszos emailjeiteket légyszíves küldjétek a mélerdémon[kukac]zsebi-baba.hu címre. A legtöbb levelet küldők közt egy kisebb tockost sorsolunk ki.
További jó tippelést!

Üdvözlettel
Hocsi
Zsebi-baba.hu VB szervező bizottság,
Góltotó játék kommunikációs osztályának főosztályvezető helyettese

5 thoughts on “Legeslegújabb pontozás

 1. hocsikám,
  ebből kicsit már elegem van… bekapcsolom a tévét: foci, hazajön a férjem: foci. A f o c i r ó l beszélgetünk.. Kisbéka is focit néz, már most!
  rossz napokon a blogodra menekülök, erre itt is csak a foci van hetek óta!
  hát mi lesz így a lelkes, éhes (női) olvasótáborral???
  dönciné

 2. nahát! bosszúból, -mivel a férj a verseny jelenlegi állása szerint szégyent hozott a kis családjára- magamhoz vettem a jelszót és a tippelési jogot és a hozzá nem értők teljes magabiztosságával megtippeltem a bronz meccs és a döntő eredményét.

 3. Kitartás Niki! Már csak pár nap, és vége :) Készülnek az új bejegyzések is, de sajna inkább lassan, mint gyorsan. De leginkább nagyon lassan…
  És Kisbéka kire bukik? A kisfiús Torresre, vagy a kigyúrt C Ronaldóra? :-) Remélem kapott vuvuzelát is, anélkül nem lehet igazán szurkolni!
  (Megnéztem a tippjeidet, meglepő érettségre és komoly szakmai hozzáértésre vall. Hamarabb magadhoz kellett volna vonni az irányítást)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>