Munkatábor

Biztos sokan irigyeltetek, hogy a cégem kiutaztatott Isztambulba. Először én is nagyon lelkes voltam, de mostanában kezdem átértékelni a helyzetem. Nemcsak a városból nem láttunk sokat eddig, de még a napból sem. A törökök gondosan ügyelnek arra, hogy elszigeteljenek minket a külvilágtól. Reggel busz jön értünk, késő este taxi visz minket vissza a hotelba, és vacsorázni is általában ott szoktunk. De ami a legjobban aggaszt, hogy csináltattak projekt pólót, és megkértek minket, hogy vegyük fel. Attól félek, ezzel akarnak könnyebben azonosíthatóvá tenni minket. Egyelőre nem csíkos, és nem is rikító narancssárga, de szerintem ha egyikünknek sikerül megszökni, akkor már messziről jobban kiszúrható pólókat kapunk.
Börtön menza. Piros gatyeszban az életellenesek.
Börtön menza. Piros gatyeszban az életellenesek, fehér ingben a smasszer.
A kilátás
A kilátás
Ja, és kedden állítólag lesz egy kisebb ünneplés, talán kirándulás is. De szerintem ez csak a beetető szöveg, és Rodostóba akarnak vinni minket életfogytiglanra.

2 thoughts on “Munkatábor

  1. Szerintem az összes IT-s ilyen bánásmódot érdemel!!! Rászolgáltatok!!
    Gratulálok a török barátainknak hogy rájöttek hogy antiszociális, pszichopata, skizofrén és rosszindulatú banda vagytok!!
    :)

  2. Hoppá. Úgy érzem kisebb gondjaid vannak az informatikusokkal :-) . Pedig szerintem a többség elég jó blogot ír munkaidőben, amit aztán a bankosok is olvashatnak munkaidőben. Szóval végül megint csak az jött ki, hogy nektek dolgozunk, értetek élünk. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>