Vb játék 2010

Ha kedd, akkor foci! Mivel már életbe lépett a nyári menetrend, ezért most csak fejben, papíron.
Gondolom hallottatok róla, hogy nemsokára kezdődik a foci vb. Aki nem csak élvezni szeretné a (reméljük) szinvonalas meccseket, hanem izgulni és esetleg nyerni is akar, annak most itt a helye! Tippelgessünk együtt, és röhögjünk nagyokat a többiek focis analfabetizmusán.
A játék pofon egyszerű. Próbáld meg kitalálni a végeredményt. Ha telibe találtad, akkor 10 pont, ha eltaláltad a döntetlent (de a gólok számát nem), akkor 6, ha csak a nyertest, akkor 4 pont jár. Persze csak egyszer lehet pontot kapni, ha például eltaláltad a 2:1-es végeredményt, akkor nem 10+4, hanem csak 10 pont jár. Egy bónusz pont jár azért, ha a nyertest és az egyik csapat góljainak számát eltaláltad (pl 3-1 lett, és 3-0-ra tippeltél). Ezek a szabályok nincsenek kőbe vésve, ha esetleg más pontszámítással én jobb helyezést érnék el, akkor előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak :-).
Mindig csak a meccsek kezdetéig lehet leadni a tippeket. Természetes csalás nincs, a más által leadott eredményeket nem láthatod, csak a mérkőzés befejezése után.
Tippelni csak úgy tudsz, ha beélpsz az oldalra. Sokatoknak van már felhasználóneve, legyetek szívesek azt használni. A belépés gombot bal alul rejtettem el. Ha eseleg még nem regisztráltál, akkor most azonnal tedd meg (az a gomb is bal alul van, a bejelentkezés fölött), ha pedig elfelejtetted a jelszavad, akkor írjál nekem, és én beállítok egy újat.

És a lényeg, a NYEREMÉNY:
Az nincs!
Viszont bónusz ajándékként a nyertes a következő 4 évben nagyképűzhet, hogy ő legnagyobb szakember. Vagy amíg nem kap egy nagy sallert… + 1 korsó sör tőlem.

Hajrá Magyarok, mindent bele, most megmutatjuk a világnak, hogy ki a jobb! Idén tuti nyerünk!

Vakok, gyengénlátók és gyíkok kedvéért az oldalt, ahol a béna tippjeidet leadhatod, megtalálod bal menüsorban, vagy ide kattintva: Tipp tábla. Nem muszáj egyszerre kitölteni mindet, a Közeli meccsekre kattintva csak a következő 10 látszik. Így 2-3 naponta elég pár percet a dologra rászánni, és menet közben is finomíthatjátok idiótának tűnő jóslataitokat.

És végezetül az én személyes kedvenceim:

2 thoughts on “Vb játék 2010

  1. Mindenképpen! :) Ha én lennék a bíró a meccseiken, még csak gólt sem kaphatnának. Leléptetném az ellenfelet, és a cseresorral játszanának edzőmeccset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>