Szülinaposok

Ünnepi hetünk van, a torta árusok már hónapok óta erre vártak és a konfettisek is dörzsölik a markukat, mivel több szülinapot is ünnepelünk ezen a héten.
Czalbi barátunk krisztusi korba lépett (Éljen, éljen, feszítsük keresztre!), Hani babának kora lett (kerek 1, de jól tartja magát, pár évet letagadhatna) és a Surányi ikrek (a két tojás, Svarci és Stephen Hawking) is egyre több ősz hajszállal rendelkeznek. Ahogy a mélyen művelt irodalmárok mondják, az idő egy újabb vasfoga szállt el felettük.

De mindez szinte teljesen érdektelen ahhoz képest, hogy nekem is szülinapom volt a héten! Idén már a második! Először egy picit meglepődtem, amikor reggel az irodában tömött sorokban jöttek gratulálni, aztán elszontyolodtam, mivel egy meleg baráti kézfogáson kívül semmivel sem próbáltak kedveskedni. Se torta, se meglepi. Aztán persze ők szontyolodtak el, amikor megtudták, hogy idén már volt egyszer. De mivel ekkora siker vagyok, úgy döntöttem, hogy ősszel is szeretnék egy szülinapot. Az időpont és az ajándékot legyen meglepetés! És hogy nehogy félreértsétek, Nektek, kedves Olvasó, kéne meglepni engem.
Köszönöm előre is!

Addig is csodáljátok a céges szülinapi emailem:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>