Maraton ranglista

Ádi barátunk 3 év felkészülés és 2 sérülés után olyan tettet hajtott végre, amire bátran állíthatom, közülünk senki nem mert volna tenni egy árva garast sem: lefutotta a maratont. Mindent megtett a siker érdekében, mivel nem csak a távot akarta teljesíteni, hanem rekordot is meg akarta dönteni. Lefogyott kislányosra, áramvonalasra borotválta a fejét, és heti 80-90 kilométert rohangált. Nem is csoda, hogy elég jó idő jött össze, de azért a klubrekordtól  messze elmaradt.

győzelem
győzelem

A hivatalos ranglistánk:

 1. Haile Gebrselassie 2:03:59
 2. Ádi 3:19:34
 3. Krisz 3:28:00
 4. Czalbi  3:30:08
 5. Dév 3:31:06
 6. Pisti  3:44:42
 7. Rudi 3:50.39
 8. Dönci 3:50:50
 9. Szega 3:57:03
 10. Béci 4:12:55
 11. Hocsi 4:15:27
 12. Hüvi 4:20:10

A listát bármikor bővítjük, vagy frissítjük, ha valaki javít a legjobbján. Ehhez csak egy hivatalos versenyen elért eredményt kell nekem eljuttani. Gps-es óra, vagy bemondás nem számít, csakis utcai futóversenyen elért időeredményt fogadunk el! Hajrá, hajrá!

Sikerült pár képet szereznünk az idei Mészkőemberről. Nyilván Nektek is feltűnik, hogy Pistiről nem csináltak képet. Próbáltam szerezni utólag, még a fényképészt is felhívtam, aki úgy emlékezett, hogy minden versenyzőről készült kép. Aztán beugrott neki, hogy volt valaki, aki úgy nézett ki, mintha nagyon hajtana. De annyira lassú volt, hogy eszébe nem jutott, hogy egy versenyző lehet. Pedig egy rossz szó nem érheti a ház elejét, idén erőn felül teljesítve Derengő anyukáját is leverte, és a ha nem is fölényesen, de meggyőzően nyerte volna a szenior nők versenyét.

2 thoughts on “Maraton ranglista

 1. Az igazság persz az, hogy olyan gyorsan suhantam el a fotós előtt, hogy nem bírt lefényképezni. Jövőre állítólag egy jobb fényképezőgéppel érkezik, de minden bizonnyal én is gyorsulok…
  Reszkess Hocsi!

 2. Muhaha.
  Nem vagy egy nagy Indurain. Olyan techikával tekersz, amit utoljára Böske nénitől láttam Vonyarcvashegyen, amikor két dinnyével a hóna alatt igyekezett haza a piacről. Billegsz, remeg a kormány a kezedben, és lassúcska vagy :-). Lehet tényleg jobban járnál, ha futnál.
  Egyébként remélem Hüvi nem fog javítani maraton ideján az elkövetkező 20 évben, különben keresnem kell egy ismerőst, akinél jobb az időm. És az nem egyszerű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>