Kati és Karcsi forevör

ez már nem játék

Szívből gratulálunk Szegának, és újdonsült becses feleségének Sz.-né F. Zsuzsanna Katalinnak (Zsuzsa) házasságkötésük alkalmából. Remek kis lagzi volt, bár nem vagyok biztos benne, hogy a löki örömszülők marha boldogok voltak, hogy ilyen társaságba került kicsiny lányuk. De akkor már nem volt mit tenni. Eddig nem volt számomra világos, miért nincs szálláshely Lökön (pedig van), de most már biztos, hogy az ifjú anyósék sem találnának nekünk 50 km-en belül szabad szállást, maximum a városszéli börtönben (ami egyébként Lök egyik nevezetessége, mivel ez volt első magánbörtön az országban). Így utólag is elnézést kérnénk a kellemetlenségekért, és reméljük a tuja is él még. A város másik nevezetessége az erőmű, és az előtte álló Zsuzsi szobor. Szegény Zsuzsi belefulladt a Tiszába, de cserébe kapott egy óriási szobrot.
Kultúrális programból sincs hiány, az esküvővel egyidőben rendezték a cigány “ki mit tud”-ot a kúltúrházban. Sajnos nem tudjuk ki nyerte és milyen produkcióval, de az biztos, hogy tőlünk nem tűnt el semmi. Aki esetleg fenyegetve érezné magát a helyi kisebbség által (pedig nem kell, csak két kis krambó sarcolta meg párszor az esküvői menetet), az nyugodtan fordulhat a helyi paphoz. Ő egy Batman ruhába öltözött Bruce Lee. Ámen helyett is majdnem “Osz”-t mondott! Mise után irány a kocsma. Ebben Lök biztos világelső, itt nagyobb a vendéglátóipari helyiségek sűrűsége, mint a Ráday utcában.

Éjjen éjjen

Czalbi barátunk esküvői élményei képekben:


Egy kis szösszenet a végére, amit most találtam az internetben benne.

A mézeshetek alatt:
Férj:Ez volt minden álmom!!
Feleség:Szeretnéd ha elhagynálak?
Férj:Dehogy! Ezt még egyszer meg ne halljam!!
Feleség:Szeretsz engem?
Férj:Még jóhogy
Feleség:Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj:Soha, képtelen lennék rá!!
Feleség:Megcsókolnál szerelmem?
Férj:Az arcod, a tested, mindenütt!!
Feleség:Képes lennél engem valaha megütni?
Férj:Én nem olyan férfi vagyok!!
Feleség:Bízhatok benned?
Férj:Igen.
Feleség:Óh, kedvesem…

És most olvasd visszafelé, hogy mi lesz 10 év múlva. (Persze nem a Szegáéknál!)

4 thoughts on “Kati és Karcsi forevör

  1. Ezért kölün köszönet Czalbinak, aki fentebb látható emlékei felelevenítésével nagyban hozzájárult az est fénypontjainak feltérképezéséhez. Egészen este 10-ig majdnem mindenre emlékszik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>