Indiai lettem

A múlt héten munkahelyet váltottam. Persze csak virtuálisan, mert ugyanott ülök, és ugyanazt csinálom mint eddig. Az egyetlen változás egy kis piros pötty a homlokom közepén. Az új cég is örül nekem, egy körlevélben tudatták mindenkivel érkezésem. Ezzel:

A levélből nem csak az derül ki, hogy mennyire okos, ügyes, szorgalmas és nélkülözhetetlen vagyok, hanem  hogy  szeretem a sportokat, és hogy igencsak jóképű is lennék!

7 thoughts on “Indiai lettem

  1. Haha :) .
    Eddig nem értettem miért kacsingat rám néhány nem hazai kolléga. De akkor már tudom. Mosolyukat szigorú tekintettel fogom viszonozni :) .
    Ez egy laza cég, ide bárhogy be lehet jönni. Ma is békatalpban ülök. Ilyenkor, amikor kint esik az eső, ez nagyon praktikus!

  2. Melyik a marathonfutós kép, a harmadik? :) Még szerencse, hogy unod nyújorkot és Guatemalát, ezekután jöhet az isteni Mumbay :) ( amúgy tényleg jó hely ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>