Gyerekek, gyerekek

Az elmúlt hetekben igen sok minden történt, amiről sajnos idő hiányában nem tudtam beszámolni. A legfontosabb, és amiről már régóta tudtuk, hogy nemsokára be fog következni, az a héten megtörtént. Berci fater lett. Nem kételkedünk benne, hogy jó apa lesz. Főz, mos, takarít, tisztába tesz, gyerekkel játszik, és ami minden férj egyik legfőbb feladata, bevásárol. A minap össze is futottunk vele és Benedekkel útban a tesco felé.

nagybevásárlás

És most be is bizonyosodott, hogy mennyire igaz a népi bölcsesség, hogy Benedek zsákban hozza a meleget. Igen, Riki Máté bevallotta, hogy meleg. Tini lányok százmillióinak szívét törte össze, viszont öröm az ürömben, hogy úgy hírlik Elton Johnnal és George Michael készül egy fergeteges koncertturnéra.

A héten sajnos a gyermekvédő felügyeletet is riadóztatnunk kellett. Szegény Haninak nem adnak enni, a kislány már műanyag játékkal kénytelen tömni magát. Csak erős idegzetűek nézzék meg a videót! Gyomorforgató!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>