34

Egy picit csalódott vagyok. Hiába vártam, hogy a zsebi-baba megemlékezzék rólam érdemeim méltatásával, ha én nem írok, teljesen feledésbe veszett volna eme szép ünnep. Mondjuk az mentség lehet a figyelmetlenségre, hogy a 34 nem egy izgalmas szám. Legfőbb tulajdonsága, hogy a 33-at követi, viszont megelőzi a 35-öt.
Még szerencse hogy más országokban komoly hagyományokkal rendelkezik február tizennegyedike. Biztos nem gondoltátok volna, hogy a Valentin déj is miattam van. Pedig ha jobban belegondoltok, teljesen egyértelmű. Valentin -> Bálint -> bólint -> fejel -> gólt fejel -> gólt rúg -> nagyszerű focista -> gólkirály -> gólcsászárkirály -> Hocsi.
Az külön jól esett, hogy idén a világ ötöde velem ünnepelt. Kínában úgy szervezték, hogy pont tizennegyedikére essen a kínai új év. Ami a tigris éve, annak emlékére, hogy évekig egy tigris volt a háttérkép a számítógépemen. Ezek a kínaiak nagyon figyelmesek, és bármivel megbírkóznak, úgyhogy érdemes lesz a jövőben odafigyelni rájuk. Itt a rólam szóló cikk a legolvasottabb kínai internetes újság címlapjáról:

ünnepi különszám
ünnepi különszám

Aki esteleg alig várja, hogy átadhassa ajándékát, annak mondom, hogy a Swiss ünnepi különjárattal hoz haza észek-amerikai körutamról, ami magyar idő szerint szombat délután kettőkor landol Ferihegyen. Ja, és a finom csokit jobban szeretem a virágnál. A virágok rágósak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>