Amcsi

Az utobbi idoben az avonynak hala sikerult kozelebbrol megismernem az amerikai eletmodot. Azoknak, akik esetleg meg nem jartak arra, vagy mar reg voltak, osszefoglalom par szoban az utobbi hetek hasznos tapasztalait.
Az egesz kaland egy hosszu utazassal kezdodik. Budapestrol felszallva eloszor elrepulunk A KEK HAZ folott, majd az allatkert kovektezik, aztan jon Anglia, a nagy viz (ilyenkor kell megnezni 3 jo hosszu filmet), majd Aaaamerika.

repcsi ut
repcsi ut

Fontosabb tudnivalok:
-Nincs ekezet. Hiannycikk…
-A fu zoldebb, a kerites kolbaszbol van. Bar altalaban nincsenek keritesek es a fuves teruleteket eloszeretettel lebetonozzak.
-Mindenki tud spanyolul. Aki nem, az kulfoldi.
-Minden ketszer akkora, mint amekkoranak lennie kene, es ebbe beletartoznak az emberek is. Persze itt is akadnak kivetelek, peldaul a kulfoldiek, friss bevandorlok es Cindy Crawford.
-A miniaturizalasban jok. De persze aztan vesznek a mini dologbol otot, mert nem eleg nagy…
-110 Voltot hasznalnak. Ami pont annyira eleg, hogy meglangyositsa a vasalot, de felmelegiteni mar keves. A minap megprobaltam kivasalni az ingemet, amiben munkaba jarok , de nem sikerult (Hoppa, remelem eszrevettetek ezt a latszolagos ellentmondast: ing – informatikus). Hiaba tologattam rajta, aztan nyomtam ra tiszta erobol, ugyanolyan gyurott maradt. Halvany emlekeimben felremlett, hogy gozzel sokkal jobban kijon a gyurodes. Nosza, ontottem is bele egy kis vizet, ami aztan annak rendje es modja szerint ki is folyt a vasalo talpan. Aznap poloban mentem dolgozni, a kivasalt inget meg kiraktam szaradni.
* bocsanatkero kiegeszites: masnap rajottem, hogy nem max-ra volt feltekerve a vasalo. Jott is belole a goz, mint baratbol az alleluja. Bocs vasalo.
-Nemzeti eledeluk a mcdonalds (burger king, dunkin donuts). Meg a mexikoi, kinai, japan, olasz, csak 3x nagyobb adagokban. Souporsalad akkor is van, ha nem kersz.
-Gym. HD tv-vel minden szer elott. Tapasztalataim szerint a legjobb Spongyabob Kockanadragra futni. Reggel 6-tol, a 42-es csatornan.
-Fontos a kornyezetvedelem. Ez az uj divat! De szerintem nem tart soka, mert kenyelmetlen. Ki a fene akar egy ket literes benzinest, ha van ugyanaz 6 literesben, busz meretben is.
-Kulteri szobrok erdekesek.

szobor
szobor

Legjobb helyek, ahova el kell latogatni New York kornyeken:
-Rye-ba soha! Itt van az Avony kozpont. Aki ide eljut, annak dolgoznia kell.
-Bill. Ingyen szallas! Es ingyen pite. Egy pite egy seggre pacsi. Ezt eskuszom csak utolag tudtam meg!
-Central Park. Vessetek a mokusok ele!
-Szabadsag szobor.

En es a szabadsag szobor
En es a szabadsag szobor. Az a kis tuske kozepen a szobor!

Kb ennyi. Jo utat mindenkinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>