Konferencia a Blahamákon

Az utóbbi hetek legérdekesebb híre, hogy Pistit meghívták egy nagynevű konferenciára. A helyszínt nem értettem teljesen tisztán, vagy a Blahánál, vagy Bahamán. De nyilván az utóbbi, mert a Blahára csak az idióták szerveznek konferenciát, és a Pisti is egy nagy barom, ha a Blahára megy. És Őt persze nem ilyennek ismerjük…
A konferencia témája az energetika, ezen belül a főbb témakörök:
* Beváltotta-e a piacosítás a hozzá fűzött reményeket?
* Milyen változások várhatóak Magyarországon a harmadik liberalizációs csomag kapcsán?
* Mennyiben befolyásolja az új atomerőmű építése Magyarország energiaellátásának biztosítását?
* Hogyan segíthetné a megújulók támogatása és fokozottabb alkalmazása a válságból való kilábalását?
* Hol tart a CO2 kvóta kereskedelmi rendszer reformja?
* Mikorra várható az indulása és hogyan fog működni a HUPX?

De mindez piskóta ahhoz az információhoz képest, hogy a büfé ingyenes lesz, reggel kávéval és pogácsával. Déltől 1-ig ebéd svédasztalos rendszerben, 5 főfogásból lehet választani (paella, tenger gyümölcsei pizza, narancsos kacsamell grillezett zöldségekkel, vegyes zöldséges húskardok gombás rizzsel, jamaikai “jerk chicken”). Délután teasütemény és újra pogácsa. Remélem e pár nap alatt elkezdi visszahízni azt a 15 kilót, amit tavaly leadott, és végre lesz valaki, aki a hegyen velem fut hátul. Igen magányosnak érzem magam mostanában. Mondhatni nincs senki se előttem, se mögöttem, de sajnos csak az utóbbi megállapítás helytálló.
Gratulálunk Pistinek a céges utazásához, reméljük hihetetlen élményekkel fog gazdagodni, és hoz nekünk valami vásárfiát is a helyi bennszülöttektől. Látjátok, lehet más sikerének is örülni!

Remélem nem gondoltátok, hogy csak Pisti utazása a cikk egyetlen apropopója. Czalbi egy újabb eljegyzős képét sikerült megszereznünk.

Kezit csokoládé!
Kezit csokoládé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>