Változás a focis jelentkezésben

Csőtök.
Minden idény elején sok a duzzogás, hogy olyanok is kimaradnak a fociról, akik szívesen jönnének, és egyébként is már régóta járnak, alaptagok. Ha meg 12-en jövünk össze, és cserélni kell, akkor meg az a baj (szerény véleményem szerint mindenkinek igaza van). Szerencsére az idény közepére normalizálódni szokott a helyzet, mert olyan vének vagyunk, hogy a fél csapat lesérül.
De addig is ki kellett találni valamit, és a keddi foci informatikai osztálya teljesítette az öregek akaratát. Lettek kiemelt emberek, akiknek délig foglalva van a hely. Nekik is jelentkezni kell, de annyi előnyük van, hogy egy korán kelő nem tudja elfoglalni hosszú évek alatt kiharcolt helyüket. Gondolom most azon lesznek a sértődések, hogy ki lett kiemelt, és ki nem. Panaszokat az anyázófalra lehet írni, vagy ha sikerül beregisztrálni, akkor kedd este előben.

Uff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>