Gyep

Pár hete Pisti még leszólta a füvünket (vagyis a fű helyén tátongó földkupacokat), de az utóbbi hetek esői, Annamari lelkesedése és füvesítése meghozta a gyümölcsét, a füvet. Lehetetlenül zöld és dús. Ráadásul semmi trükk nincs a füvesítésben, egyszerűen csak ki kell szórni egy csomó magot, locsolni kell, venni kell rá annyi trágyát amennyit csak elbírnak a szomszédok viselni, és reménykedni, hogy a kölkök nem tapossák össze.

Fűvarázs
Fűvarázs
Gyepmámor
Gyepmámor

Már másoknak is feltűnt a gyepünk. Az  utóbbi pár napban egy csomó macskaszart kellett összetakarítani a fűből. Persze csak oda csinált (egyhén hasmenéseset), ahol frissen lett telepítve a fű. Maximalista macska lehet, neki csak a legjobb megfelelő.

fukaki
Ez épp nem a macseké, egy másik rajongótól van

Átfestették

Átfestették a céges kocsimat.
Idén sem volt kedve a kölcsönző cégnek a téli gumit lecserélni, inkább adtak egy újat nyári gumival. Habár látszólag a színén kívül semmi különbség nincs (a régi egy ezüst Astra kombi volt), ebbe a változatba már raktak motort. Végre simán leverem a buszokat a állórajtban.

astra2

Hiába cserélgetik évente a kocsit, és adnak mindig egy nagyjából 0 km-est (ebben 980 volt), a cserének sajnos van két kellemetlen mellékhatása. Az egyik, hogy ilyenkor órákon át kell pucoválnom, hogy elfogadható állapotba kerüljön. A másik, hogy amikor visszakérik a régit, akkor azt nagyítóval átnézik, és minden bolhafingnyi elváltozást ki akarnak fizettetni. Most a felnin találtak egy horzsolást, ami miatt betétlapot kellett kitöltenem.
Egy év használat után azt hiszem ennyin nem kéne meglepődni.

Igen, ezen van egy horzsolás
Igen, ezen van egy horzsolás

Hajós reggeli